Tiszabábolna

Ismerje meg

Tiszabábolnát

Gondoltunk egyet. Ha már mind dologra születtünk, vegyünk fel a feladatlistánkba egy olyan elemet, ami egy közösség építéséről szól, úgy, hogy támogatjuk egymást a közös cél elérése érdekében.
Köszönjük őseinknek, hogy ránk hagyták a kulturális és az épített örökségüket, hálával tartozunk a természetnek, hogy folyót, erdőt, pusztát, gazdag hal- és vadállományt varázsolt nekünk.

Így nincs is más dolgunk, adjuk hírül az itt és máshol élőknek, értékeink megismerésével megélhetik a csodát, melyet étkekbe, szállásokba, élményekbe csomagoltunk.

Tiszabábolna a Borsodi Mezőség Tájvédelmi Körzet Tisza-melléki részén fekvő 340 fős lélekszámú település. Az M3 autópályától 25 km-re fekvő falu lenyűgöző természeti környezettel kínál számos lehetőséget a kikapcsolódásra.

Látnivalók

Szajlai holt tisza

Itt található a Szajlai Holt Tisza, egy 10 hektáros vízterület, mely a horgászok számára kiváló adottságokkal rendelkezik.

Szajlai Holt Tisza

Tiszabábolnán a hajózás szerelmeseit sem hagyjuk csendben, hiszen egy családbarát kikötő várja őket!

A Sulymos Kikötő szeretettel fogadja a kisebb lakóhajókat, sportcélú hajókat és a horgászcsónakokat is.

Sulymos kikötő

A’la carte vendéglőnk (30 férőhelyes) hazai ételkülönlegességekkel fogadja vendégeit, lépést tartva az ide érkezők kívánságaival.

 A Vendéglő kreatív séfének, Juhász Csabának köszönhetően valódi kulináris élményben lehet része annak, aki a Tutajost választja.

Tutajos Gasztro
Vízi élmények

SZABADSTRAND

Utazásotok tervezése során érdemes figyelni arra, hogy legalább 2-3 éjszakára érkezzetek Tiszabábolnára, mert rengeteg a látnivaló és időben foglaljatok szállást, ha elképzeléseiteknek megfelelő pihenésre vágytok a túrák után.

Tiszabábolnán egy tiszta és igényes szabadstrand is található, ahol bátran kikapcsolódhat az egész család is.

A szabad strand a természet és a víz szerelmeseinek igazi paradicsoma. A strand hangulata egyszerre varázslatos és megnyugtató, a lombos fák árnyékában elterülő füves területeken pedig szinte lehetetlen ellenállni a piknikezés csábításának.

Az itt található vízijátszótér is teljesen ingyenesen használható, ami garantáltan jó szórakozás lesz a gyermekek számára.

Különleges programok, csapatépítők

Élményudvar

A tiszabábolnai Élményudvar értékekkel és élményekkel teli központ kicsik és nagyok számára egyaránt.

Minden a rendelkezésetekre áll ahhoz, hogy az itt töltött idő felejthetetlen élménnyé váljon.

Többek közt egy wellness helyiség is várja a pihenni vágyókat, ahol egy belső fűtött medence, sószoba és szauna is található.

A táncpajta pedig tökéletes helyszín rendezvények lebonyolításához.

Az udvaron többek között található egy játszótér, tollaslabdapálya melyek mellé beköszön a természet a gyönyörű növényekkel ékesített kerttel és a határában csörgedező patakkal.

Tekintse meg galériánkat

Tiszabábolna képekben

ÉLJE ÁT SZEMÉLYESEN AZ ÉLMÉNYT

FEDEZZE FEL TISZABÁBOLNÁT

Kövess minket