Strand és kikötő

CSOBBANJON egyet

Tiszabábolna szabadstrandján

Sok szeretettel várjuk egy nyugodt, békés és igényes szabad strandon Tiszabábolnán a Szajlai Holt-Tiszán.

Rengeteg munkát fektetett abba a település, hogy egy családias és hangulatos strand várja a turistákat. Mindamellett, hogy a strand ingyenes bármely idelátogató számára, különleges attrakcióval is büszkélkedhet.

Tiszabábolnai szabadstrand

Ahol a vízparti élet minden formája megtalálható

Tiszabábolnai szabadstrand, ahol a Tisza és a nyári napsütés összefonódik, és ahol a vízparti élet minden formája megtalálható. Ha szereti a természetet és az aktív kikapcsolódást, akkor ezt a helyet nem szabad kihagynia!

A homokos part és a kristálytiszta víz lehetővé teszi, hogy együtt élvezze a természet adta szépséget és a vízi sportokat. A kicsik sem unatkoznak, hiszen a parton játszótér és labdajátékra alkalmas terület áll rendelkezésre.

A Tiszabábolnai szabadstrand tökéletes helyszín a nyári kalandokhoz, az egész család számára ideális úti cél, és egy emlékezetes hely, ahol feltöltődhet és élvezheti a természet nyújtotta élményeket. Töltse el a napot a Tisza partjának békéjében és szépségében, és élvezze a természet által adott szabadság érzését!

Családbarát kikötő

Sulymos kikötő

Tiszabábolnán a hajózás szerelmeseit sem hagyjuk csendben, hiszen egy családbarát kikötő várja őket! A Sulymos kikötő egy lenyűgöző, festői kikötőhely a Tisza folyón. Ha szereti a természetet és az aktív pihenést, akkor ezt a helyet nem szabad kihagynia! A kikötő tökéletes kiindulópontja lehet a horgászatnak vagy egy kellemes hajókirándulásnak a Tisza folyón.

Szeretettel fogadják a kisebb lakóhajókat, sportcélú hajókat és a horgászcsónakokat is. A kikötő a Szajlai Holt-Tisza és az élő Tisza között található összekötő csatornában helyezkedik el, csupán pár sétaútra Tiszabábolna központjától. A kikötő éjjel-nappal nyitvatart és áll rendelkezésre minden hajós számára, illetve folyamatos kamerarendszerrel tartja fenn a biztonságot.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 3465 Tiszabábolna, 65. hrsz.
Telefon: +36/20 555-5745
E-mail: sulymoskikoto@gmail.com, info@sulymoskikoto.hu

ÉLJE ÁT SZEMÉLYESEN AZ ÉLMÉNYT

FEDEZZE FEL TISZABÁBOLNÁT

Kövess minket