Csapatépítő tréning

Egy jó csapatépítő program kevés olyan dologgal vetekedhet az együtt dolgozók életében, ami közelebb hozza őket egymáshoz. Az Élményudvar  azóta számos rendezvényt szerveztünk már. A pozitív visszajelzések, amelyeket vendégeinktől kaptunk a bulik után, megerősítették kijelentésünket, hogy a csapatépítő programok fontosak.

 

  • 10 év alatt k…sok csapatépítőn voltam, de ez mindent vitt!
  • Elmennék egy ilyen napra havonta.😊 A traktoros 5letedig azt hittem, nincs még egy olyan állat mint én…de jó, hogy végül találtam egyet. 😊
  • Totális őrület volt a mai nap. Imádtam minden percét! Te egy állat vagy! 😊
  • Ilyen jó csapatépítőnk régen volt már. Imádták! Tényleg az a precizitás és figyelmesség amit tőletek kaptunk az valami szuper volt! Meg a csapatotok, hangulatot csinált, party arcok voltak. Nélkületek senki nem táncolt volna.
  • Hello Kuvasz 😊 Minden rendben? Nem hagytunk nagy káoszt? Egy szürke póló nem maradt ott véletlenül? Hatalmasak voltatok, eszméletlen jó volt a hangulat! 😊 Van kérdés?
  • Még egyszer szeretném megköszönni a jó programokat illetve a csapatmunkát neked és a srácoknak. Ha lehet így mondani: K…a jól éreztem magam!! Bocs a babettáért! Szia
  • Hali! Csak annyi kérdésem lenne, hogy van kérdés? Van egy kupám a nap alkholistája kategóriában! Szerintem megérdemeltem, mert nem emlékszem a napra csak kb. délig. 😊 Kösz mindent! Amúgy van olyan ember aki ott nem veri csutkára magát? Jövőre találkozunk! Kösz mindent!
  • Jó reggelt te állat! 😊 Pár képet küldj már a tegnapról hogy mi volt, mert totál kiesett! Nem voltam túl gáz? Mindenestere úgy keltem fel, hogy brutál jó érzésem van. A másnaposságot leszámítva….

A mindennapi életből kilépve vendégeink különleges élmények részesei lehetnek, amelyek segítenek feltöltődni, és félretenni a napi problémákat. Ezek az élmények megváltoztatják az emberi kapcsolatokat, és olyan erőt és energiát adnak, amelyek hatékonyabbá és minőségibbé teszik a munkavégzést. A csónaktúráink lehetőséget biztosítanak arra, hogy megcsodáljuk a Tisza-tó környékén található természeti csodákat, amelyek mellett általában elsiklunk a rohanó életünk során. A beerbike túra, buborékfoci, paintball, sörivó versenyek során a csapatjáték, kölcsönös odafigyelés, és a hatalmas nevetések a legfontosabbak, amelyek felejthetetlen élménnyé varázsolják azokat a pillanatokat.

Hisszük, hogy egy cég sikere a dolgozók csapatmunkáján és az egymás iránti bizalmon múlik, amelyeket az együtt megélt élmények alakítanak ki.

Az Élményudvar mindent megtesz azért, hogy ezek a programok tökéletesek legyenek, és dolgozunk töretlenül, hogy mindig szívesen jöjjenek és térjenek vissza hozzánk! Az esték pedig remekül zárulnak közös bulival, karaoke-val és wellness-szel, hogy az eredmény maximális legyen.