Étterem

Kulináris élmények

Tutajos Gasztro

A’la carte vendéglőnk (30 férőhelyes) hazai ételkülönlegességekkel fogadja vendégeit, lépést tartva az ide érkezők kívánságaival. Már külső megjelenésével is érzékelteti, hogy hangulatában a hagyományos népi kultúra értékeit és a XXI. század igényeinek ízvilágát fogja harmonikus egységbe. Az ide látogatók mindent megkapnak, ami csak Magyarországot jelképezi: hagyományokat és azok továbbélését, ízeket, színeket, meleg emberi érzelmeket, szép táji környezetet és a legkorszerűbb szolgáltatásokat egyaránt.

Az Vendéglő kreatív séfének, Juhász Csabának köszönhetően valódi kulináris élményben lehet része annak, aki az ebéd vagy a vacsora helyszínének a Tutajost választja. Konyhánk a magyaros ízvilág felidézésével, de a mai kor követelményeinek leginkább megfelelő stílusban készíti ételeit, melyek sorában az európai gasztronómia klasszikus kínálata is helyet kapott. Ételeink mindig frissen, az egyéni igényeknek megfelelően készülnek. Séfünk különös hangsúlyt fektet az igényes alapanyagok beszerzésére.

Tutajos Gasztro

ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 3465 Tiszabábolna, Fő út 126.
Telefon: 06-30 / 880-5154
E-mail: vendeglotutajos@gmail.com
Facebook: Tutajos Vendéglő
Weboldal: https://www.vendeglotutajos.hu/

Házias ízek, autentikus környezet

Gasztronómiánk ars poétikája

Házias ízek, autentikus környezet, családias fogadtatás.

Tavaszi, nyári és őszi időszakban hangulatos nyitott és fedett terasszal várjuk (60 férőhelyes) a betérő vendégeinket, ahol egy íncsiklandozó desszert elfogyasztása megédesítheti a délutáni pillanatokat.
A vendéglőt családi, baráti rendezvények, kisebb esküvői ebédek és vacsorák, állófogadások színesítik. Kollégáink pedig nagy odafigyeléssel készülnek a vendégeink fogadására és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az Ön itt léte igazán felejthetetlen legyen.
Az étlapon szereplő ételeinket telefonos, e-mailben történő vagy személyes megrendelés alapján elvitelre is elkészítjük. „Számunkra a legnagyobb elismerés Vendégeink jóllakott mosolya és dicsérő mondatai.”

Évfordulók, összejövetelek

Családi rendezvények

Házassági évforduló, születésnapi összejövetel, érettségi, diploma megünneplése, legyen bármilyen családi, baráti esemény, érdemes ezen pillanatokat megünnepelni. Kitűnő lehetőség erre egy ebéd vagy egy vacsora, melyhez a Tutajos árnyas terasza vagy elegáns étterme kellően ünnepélyes helyszínt biztosít.

Menüajánlatot személyes találkozó után az eseményre szabva adunk jó szívvel, miközben megismerjük vendégeink elképzelését, igényeit és megosztjuk tapasztalatainkat, ötleteinket, hogy a legjobban sikerüljön a rendezvény.

legfrissebb hírek

Tisza-tó és környékén

ÉLJE ÁT SZEMÉLYESEN AZ ÉLMÉNYT

FEDEZZE FEL TISZABÁBOLNÁT

Kövess minket