A 2022-es nyári szezon Tiszabábolnán igazán különleges lesz, hiszen az élményudvar egyedülálló programmal várja a látogatókat.

Az általunk szervezett csapatépítő tréningek és baráti összejövetelek most egy teljesen új szintre lépnek, ugyanis az események egy emeletes pontoon hajón kerülnek megrendezésre. Ez a különleges helyszín garantálja a résztvevőknek az élményekben gazdag, felejthetetlen élményt.

Az élményudvar számos esemény szervezésével foglalkozik, így a csapatépítő tréningeken és baráti összejöveteleken kívül esküvők, születésnapok és egyéb rendezvények is szerepelnek a kínálatban. A szervezők szem előtt tartják, hogy minden résztvevő egyedi igényeinek és elvárásainak megfelelő programot kínáljanak, így minden esemény különlegessé válik.

A pontoon hajó, amely a csapatépítő tréningek és több fős rendezvények helyszíne lesz, 10 méter hosszú és 12 személy befogadására alkalmas. A hajó felszereltsége garantálja a kényelmet és a jó hangulatot. A csúszda és a minibár biztosítja a szórakozást, míg a bőrkanapék, zuhanyzó és WC a kényelmet. A hajózás közben pedig a résztvevők élvezhetik a szabadság érzetét, miközben csobbanhatnak, beszélgethetnek vagy egyszerűen csak élvezhetik a tájat.

Az élményudvar Party hajóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a Tisza-tó bejárását. Ez a páratlan hajós program 2022 május elejétől áll rendelkezésre, és számos felejthetetlen pillanatot ígér a résztvevők számára. A hajóval bejárható a Tisza-tó gyönyörű tájai, miközben a jó hangulathoz és az élményekhez szükséges kényelmi funkciók is rendelkezésre állnak.

Összességében tehát a Tiszabábolnán található élményudvar különleges és változatos programjai garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak mindenkinek, aki ellátogat ide.